Ingredienser

  • 1 stk. stor butternut squash
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3 fed hvidløg
  • lidt stødt spidskommen
  • 1 stk. chili
  • 1 spsk. honning
  • 1 spsk. ristet sesamolie
  • 1 bdt. frisk koriander
  • 2 dl soya yoghurt

Tilberedning

  1. Flæk butternutten på langs og grav kerner ud.
  2. Hak chili fint og skær hvidløg i tynde skiver
  3. Rør honning,, spidskommen, sesamolie, olivenolie sammen.
  4. Smør begge halvdele grundigt indvendigt med blandingen og fordel chili og hvidløg.
  5. Læg halvdelene sammen igen og pak dem i stanniol og bag i 40 min til det føles som om det falder lidt sammen inde i pakken.
  6. Server med yoghurt og friskhakket koriander

Kildehenvisning: www.mad.tv2.dk

error

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.