Videnskabelige tests viser, at magnesium optages mere effektivt, når det sprayes på huden, end når det spises.

Følg opskriften og lav din helt egen naturlige magnesiumspray!

Hvad bruges magnesium til i kroppen?

Skal din krop fungere helt optimalt, spiller magnesium en meget vigtig rolle, da det har flere forskellige funktioner.
– Magnesium deltager i kroppens stofskifte samt dannelse af enzymer, deling af celler og proteinsyntese. Desuden har magnesium en særlig funktion i kroppens hormonsystem og nervesystem. Derfor kan man sige, at magnesium er altafgørende for, at vores stofskifter fungeret optimalt, at vi kan bruge vores muskler, og at hjerterytmen er intakt. Magnesium sørger for optagelsen af kalk og indbygningen af kalk i knoglerne samt for at modvirke, at kalken igen forsvinder ud af knoglerne.

Hvad sker der, hvis jeg ikke får nok magnesium?

De mest almindelige symptomer på magnesiummangel er muskelkramper eller -rystelser, kronisk eller tilbagevendende træthed, irritabilitet, humør- og energisvingninger, oppustethed i forbindelse med menstruation og natlig uro i benene. På langt sigt er et lavt magnesiumindtag sat i forbindelse med øget blodtryk og risiko for hjertesygdom, øget risiko for knogleskørhed, nedsat glukosetolerans og nedsat kontrol med sukkersyge.

Mangler du magnesium? læs mere her

Sådan laver du din egen magnesium spray

½ kop demineraliseret vand. (Kan købes her)

½ kop magnesium flager (Kan købes her)

1 spray flaske (kan købes her)

Kog det demineraliseret vand. Kom magnesium flagerne i vandet. Rør rundt indtil magnesiumflagerne er opløst. Lad det køle helt ned før du kommer blandingen i sprayflasken.

 

Sådan bruger du din magnesium spray

Spray på arme, ben, mave dagligt. Brug 10-20 spray dagligt.

Du kan lade det blive på huden eller vaske det af efter 30min. Eller kan du lade det sidde og smørre dig ind i lotion eller olie 5 min påføring af sprayen.

Læs mere om Magnesium her!

Kilde: Den naturlige vej

error

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.