Denne lækre og hjemmelavede Nutella har jeg fundet på Mad for Livet.

Hjemmelavet Nutella er let at lave, og det smager godt. Denne hasselnødde/chokolade creme er fremstillet af de allerbedste råvarer og passer derfor fint til weekendens brunch eller til lidt eftermiddagshygge med hjemmebagt brød til. Hjemmelavet Nutella er en populær spise blandt såvel børn som voksne. Opskriften stammer fra min skønne kollega og veninde Carolina Ferrers La Cocina de Carolina. Herunder finder du opskriften på Hjemmelavet Nutella.

Ingredienser

80 g ristede hasselnødder
80 g kokossukker
100 g mandelmælk
100 g mørk chokolade 70%
30 g jomfrukokosolie

Fremgangsmåde

Rist hasselnødderne på en tør pande ved svag varme i nogle minutter. Lad dem køle af og blend dem sammen med kokossukkeret. Smelt chokoladen over vandbad, tilsæt mandelmælk, chokolade og kokosolie til hasselnøddesukker blandingen lidt ad gangen og blend godt . Opbevar den hjemmelavede Nutella i en lufttæt beholder i køleskabet.

Har du ikke overskud eller tid til at lave denne hjemmelavede Nutella, så kan du købe en sund Nutella version hos Stone Bros, der fremstiller økologisk Kokolade af kokosolie og cacao, helt uden tilsat sukker. Du kan købe Kokolade hos Stone Bros på Torvet, Ingerslev Boulevard i Aarhus eller HER

 

Kilde: Mad for Livet

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.